Program


Soma Mamagésa: Az új szakrális nő

Soma Mamagésa: Az új szakrális nő

Életképek - lelki egészségmegőrző előadások következő állomása:
Soma Mamagésa – Szakrális ÚJ NŐ

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 23. csütörtök, 18:00

Új nő, új férfi, új ember van születőben.
No de mit jelent mindez a mindennapokban? Mitől más a mai ember, a mai nő, mint a régi, illetve mi az, ami állandó, ami örök érték? Hogyan és miként keveredik össze a régi, értékálló és az eddig soha nem járt út? Mit jelent az, hogy szűz hóba taposunk, vagyis olyan dolgokat kell megtennünk, amit előttünk senki? Ez az évezred valóban a nőké? Miben, miért és mit jelent mindez számunkra?
Mit jelent az, hogy a nőknek a saját testükkel való újra egyedülésük karma gyorsító és gyógyító hatású az egész földre?
Hogyan és miért váljunk "új nővé"? Ráadásul „szakrális új nővé?”
Több évtizedes, több ezer nőtársammal való belső munka és tapasztalás, no meg a saját női lényemben, lelkemben, ősi, hozott tudásomban való elmélyülés után nem csak válaszokat kaptok ezekre a kérdésekre, nem csak tanácsot, de kalácsot is fogok adni.
Vagyis több kézzel fogható gyakorlatot, felszabadító technikát.
Helyszín: KMK Kamaraterem
Jegyárak:
- elővételben 3500 Ft
- előadás napján 3800 Ft
Életképek - lelki egészségmegőrző előadások

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!