Program


#SOHAVÉGETNEMÉRŐS filmvetítés
2

#SOHAVÉGETNEMÉRŐS filmvetítés

Történetek Wellhello-ra...
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 27. szombat, 20:00

Történetek Wellhello-ra... Amikor arra ébredsz egy balatoni reggelen, hogy hozzábilincseltek egy ismeretlen csajhoz. Amikor a Tinder-randin rájössz, hogy a srác kamuzott a profilján. Amikor lemész a boltba párizsit venni, de beleszeretsz a csemegepultos lányba. Amikor az exeidet nézegeted a Facebookon, és azon rágódsz, hogy hol rontottad el. Amikor pont az nyomul rád a legjobban, akit le akarsz rázni. Amikor fesztiválozol, és összefutsz az igazival.

rendező: Tiszeker Dániel
producer: Lévai Balázs
forgatókönyvíró: Horváth András Dezső, Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár
operatőr: Pataki Ádám
vágó: Mészáros Attila
zene: Wellhello

Főszerepben: Karácson Tamás (Fluor), Csöndör László (Diaz), Ötvös András, Trecskó Zsófi, Hartai Petra, Orosz Ákos, Mészáros Blanka, Sztarenki Dóra, Dékány Barnabás, Lábodi Ádám, Roszik Fruzsina, Lukács Dániel, Tóth János Gergely, Molnár Gusztáv, Zsigmond Emőke, Molnár Nikolett

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!