Program


smART! XTRA // TÉRKÉPZETEK

smART! XTRA // TÉRKÉPZETEK

Manapság a folyamatos és szubjektív dokumentálás korát éljük. Különböző képalkotó effektekkel saját világokat teremtünk. Igyekszünk minél egyedibb módon megragadni a pillanatot és a láthatatlan dimenziókat. Ha kell, többször is nekivágunk a tökéletes rögzítésnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 19. szerda, 19:00

Addig keressük a legmegfelelőbb formákat, kiegészítő eszközöket és manipulációs technikákat, míg meg nem születik az a bizonyos vágyott miliő. Ha kell, meghekkelünk néhány fotókémiai folyamatot és kasírozási eljárást vagy éppen UV-világítással nyomtatunk.
 
Cseh Dániel és Rácmolnár Milán fotográfiai munkái a figuratív ábrázoláson túlmutatva olyan absztrakt megjelenítési módszerekkel kísérleteznek, melyek a minket körülvevő világ valóságtartalmait helyezik középpontba. Sorozataik egy-egy apróbb részletre irányítják figyelmünket, újraszűrik a megjelenítendő történetek egyes elemeit és szimbolikus kombinációkat tárnak elénk. Bolla Szilvia képei fizikai mivoltuk révén képzőművészeti kontextusuk mellett gyakran élettereket betöltő tárgyakká transzformálódnak. Az este folyamán ezekbe a személyes képuniverzumokba teszünk kirándulást.

Meghívott résztvevők: BOLLA Szilvia, CSEH Dániel, RÁCMOLNÁR Milán
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!