Program


Sisi szívügyei – Valentin-napi séta a Várkert Bazárban

Sisi szívügyei – Valentin-napi séta a Várkert Bazárban

Kizárólag egy hétvége erejéig feltárjuk a titkokat Erzsébet királyné szívügyeiről. Mesélünk álnéven írt verseiről, rejtélyes levelezéseiről, és a magyarok hőn szeretett királynéját övező korabeli pletykákról. Kiderülnek Ferenc Józseffel kötött házasságának részletei, valamint az is, hogy milyen szálak fűzték gróf Andrássy Gyulához és hogyan lett Magyarország az egyik legnagyobb szívügye.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 19. szombat, 14:00

Valentin-nap alkalmából tartson velünk egy romantikus sétára a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében és eldugott lépcsőházában. Nem csak pároknak! 

INDULÁS: Ybl Miklós tér – Ybl Miklós szobra

ÉRKEZÉS: Ybl Miklós tér

IDŐTARTAM: 60 perc

12 éves kortól ajánlott.

Jó tudni!

A Sisi szívügyei című sétánk útvonala nem akadálymentesített. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor.

Programunk rossz időjárás (esőzés, havazás) esetén is elindul.

Sétánk a meghirdetett időpontban, pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni.

Az oldalon közzétett fotók, szöveges tartalmak, valamint a Budai Várséták programelemei és sétái során elhangzó előadások szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyek jogtulajdonosa a Várkapitányság Nonprofit Zrt. A jogtulajdonos engedélye nélkül tilos azokat részben vagy egészben akár eredeti, akár átdolgozott formában rögzíteni, többszörözni, nyilvánosan előadni vagy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, harmadik személynek továbbadni. A jogtulajdonos fenti jogainak megsértése esetén fellép a jogsértővel szemben és megindítja a vonatkozó jogszabályok által biztosított eljárásokat.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés átirat két részben

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!