Program


Senso Magico 10 – Az élő SOUL History

Senso Magico 10 – Az élő SOUL History

A SOUL History műsorvezetője, Rota Francesco zenekárnak jubileumi koncertje a Komlós SOUL Horns fúvóskarral. Vendégművészek: Fábián Éva, Dorozsmai Péter, Karácsony János-James, Novai Gábor, Várkonyi Mátyás és a Generál legendái!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 22. péntek, 19:00

Kapunyitás: 18.00h

After Party a Bazaar Eclectica-ban, az előadás házigazdája, a 90.9Jazzy SOUL Session műsorvezetője, Fekete Tamás által a ’70-es ’80-as évek SOUL/Funk legjobbjaival.

Online elővételi jegyár: 2500 Ft

Elővételi jegyár csak a helyszínen: 3000 Ft

A koncert napján csak a helyszínen: 3500 Ft

Amennyiben az interticket rendszerében elfogyott a jegy, kérjük érdeklődjön a helyszínen! www.varkertbazar.hu

A koncertről kép- és hangfelvétel készülhet.

Esőnap nincs.

 

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 16.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!