Program


Sárik Péter Trió feat. Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor

Sárik Péter Trió feat. Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor

2010-ben indultak a mai napig töretlen sikerű „Jazzkívánságműsor” koncertek, melyeken a közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet a zenekartól, ők azt azonnal a jazz nyelvén tolmácsolják a hallgatóknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 20:00

Sárik Péter Trió feat. Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor

Közreműködik:

    Szőke Nikoletta - ének
    Sárik Péter - zongora
    Fonay Tibor - basszusgitár, nagybőgő
    Gálfi Attila - dob

2010-ben indultak a mai napig töretlen sikerű „Jazzkívánságműsor” koncertek, melyeken a közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet a zenekartól, ők azt azonnal a jazz nyelvén tolmácsolják a hallgatóknak. A koncertsorozat legjobban sikerült darabjai szerepelnek a Jazzkívánságműsor lemezeken, melyből a az első 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint „Az év jazz albuma”, a második pedig 2016-ban volt Fonogram-díj jelölt, szintén ebben a kategóriában.

A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált. Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a műfajnak. A zenekar tagjainak munkásságát számtalan kitüntetéssel ismerték már el, Sárik Péter Artisjus, Emerton, többszörös Fonogram, Orszácky-díjas művész, 2016-ban az „Év zenésze” kitüntetést kapta, Cegléd város díszpolgára. Fonay Tibor Junior Príma-díjas, a 2013-as országos Orszácky Jackie Basszusgitár Tehetségkutató Verseny győztese, Gálfi Attilával együtt Magyarország vezető jazz-zenekaraiban játszanak.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, Junior Prima Díjas jazzénekesnő. Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling vagy Michel Legrand, fellépett New Yorkban, Tokióban és a világ számos fontos jazzklubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban, Magyarország vezető jazz-énekesnőjeként pedig többször is elnyerte az Év Jazzénekesnője díjat.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!