Program


SAIID
3

SAIID

Saiid (Süveg Márk) aktív slammer, az első rendezvény óta része a hazai slam poetry életnek, kétszeres országos bajnok, európai bajnokságon 5. helyezést ért el 2012-ben. 2019 eleje óta szólókarrierjét építi, már megjelent első szóló lemeze is, a R.E.P. mixtape.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 20. csütörtök, 21:00

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a badacsonyi frissTeraszra meghirdetett Saiid koncert 2020. május 2-a helyett 2020. augusztus 20-án, csütörtökön lesz. A megvásárolt jegyek az eredeti feltételek szerint érvényesek az új időpontra.

Minden kedves, a programra már jegyet váltott nézőnket arra kérjük, hogy amennyiben az új időpont nem megfelelő, és szeretnék visszaváltani a jegyüket, azt legkésőbb 2020. április 30-ig jelezzék a jegy@kultkikoto.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk!

 


 

Saiid, azaz az 1980-as születésű Süveg Márk aligha szorul különösebb bemutatásra, hiszen a kilencvenes évek második fele óta a magyar hiphopszíntéren működik és annak egyik meghatározó figurája.
DJ-ként kezdte, a hazai hiphopban a legjobbak és legnépszerűbbek közé tartozó Akkezdet Phiai MC-jeként és producereként lett ismert rapper, 2006, a magyar slam poetry megszületése óta pedig emblematikus slammer. Ott volt az indulásnál, majd miután itthon kétszeres országos bajnok lett, 2012-ben az európai slammerbajnokság ötödik helyezettjeként az európai élmezőnybe is bekerült. 2018-ban már házigazdája volt az Európa-bajnokságnak, ahogyan állandó házigazdája a Slam Poetry Budapest klubnak, és a hazain kívül a határon túli slammer-világ motorja is.

Nemcsak gyakran tart alternatív irodalomórákat, de már érettségi tétel is volt munkássága, ilyen módon is nagy hatást gyakorol az őt követő generációkra. 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!