Program


Royal Opera House Live - Don Quixote

Royal Opera House Live - Don Quixote

Royal Opera House Live – Don Quixote
Balett három felvonásban, prológussal
Élő közvetítés az Esernyősben a londoni premierrel azonos időpontban!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 19. kedd, 20:00

Ludwig Minkus klasszikus zeneművének új felfogású rendezésében a szerelem és a barátság dicsősége egy káprázatos balettelőadás formájában teljesedik ki, Carlos Acosta vibrálóan eredeti koreográfiájával.
Cervantes története az ügyetlen lovagról, a Don Quixote már számtalan feldolgozást ihletett. Marius Petipa koreográfiájában La Mancha lovagjának és hűséges szolgájának, Sancho Panzának kalandjait követhetjük nyomon. A történet középpontjában a két virtuóz karakter, Basilio és Kitri szerelme áll. Üde, vidám és mégis megható – a Don Quixote felemelő érzelmek és elképesztő balett-technika fúziója.

Az előadás hossza: 2 óra 45 perc, egy szünettel

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Ajánló


keserves bohózat két részben

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!