Program


Romantikus naplemente Budapest felett 2 fő
2

Romantikus naplemente Budapest felett 2 fő

Nincs is romantikusabb, mint a naplementében Budapest felett lebegni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Töltsön el párjával egy igazán romantikus repülést Budapest felett a naplementében, egy Cessna 172 repülőgép fedélzetén. Az amerikai gyártmányú repülővel a Budai hegyvonulat mellett, egészen a Margit-szigetig berepülnek, ahonnan egész Budapest csodálatos kora esti látképe tárul a repülni vágyók szeme elé.

A Cessna gépek a világ legismertebb és legnépszerűbb típusai között vannak a repülés világában. Megalkotójuk Clyde Cessna, amerikai repülőgépgyáros, aki első repülőgépét 1911-ben építette.

Fontos információk

Helyszín: Budakeszi repülőtér

A felszállás a hivatalos napnyugta előtt minimum 20 perccel megkezdődik. Az élményben sajnos nem vehet részt az, aki nem ér ki az indulás idejére.

A pilótán kívül 2 személy vehet részt a repülésen. A program 20 perces repülés foglal magában.

A sétarepülés nagymértékben függ az időjárástól. Ha kedvezőtlen feltételek miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítanak új időpont lefoglalására.

A helyszín jellegét tekintve a rokonok, barátok számára az élmény követése megoldható.

 

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!