Program


Rivaldafény (A Chanel-lány)

Rivaldafény (A Chanel-lány)

Vidor Fesztivál 2018
Nyikolaj Kolada: RIVALDAFÉNY (A CHANEL-LÁNY)
tragikomédia
Fordította: Kozma András
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 19:00

Fájdalmasan mulatságos történet életrõl és halálról néhány furcsasággal: koncert tartatik a Siketek Intézetében; a koncertet vénségesen vén anyókák tartják; az anyókák szerepeiben férfiakat látunk. Egy vidéki város helyi kultúrházában vagyunk, az imént fejezõdött be az „Örökzöld” nevezetû amatõr dalárda jubileumi koncertje. A kórus tagjai, nyolcvan-kilencvenéves nénikék csoszognak kifelé a színpadról, hogy megünnepeljék magukat. Izgatottan, szinte hisztérikus boldogsággal koccintanak a múltra és a jövõre. Isszák a pezsgõt és a pálinkát, falják a kolbászt és a tepertõt, járókeretekbe kapaszkodva tartják a tósztokat, lelkesen énekelnek, felhevülten szövik a terveket, miközben már minden nap ajándék az élettõl. A teremben lévõ tükrök nem hazudnak, a hangos ingaóra kíméletlenül jelzi a múló idõt. Belép Patrik, a dalárda fiatal vezetõje, és bejelenti: „Elhatároztam, hogy együttesünket rebranding-nek vetem alá!”A nénikék értetlenül pislognak, vajon mi lehet az a rebranding. De azonnal megértik, amikor Patrik bemutatja a „Chanel-lányt”. Õ áll ezentúl a színpadon a rivaldafényben, az „Örökzöld” pedig hátulra kerül, a tükrök mögé, az örök takarásba….

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!