Program


Ripoff Raskolnikov - Nagy Szabolcs duó

Ripoff Raskolnikov - Nagy Szabolcs duó

Ripoff Raskolnikov személyében a néhai K&K térség egyik legjobb dalszerzőjét tisztelhetjük. Partnerét Nagy Szabolcsot a legjobb hazai blues zongoristaként tartják számon.

Ripoff Raskolnikov - Nagy Szabolcs duó

Ripoff Raskolnikov személyében a néhai K&K térség egyik legjobb dalszerzőjét tisztelhetjük. Bob Dylan-t és Tom Waits-t idéző dalai, szuggesztív személyisége és kiemelkedő muzikalitása a hazai pop-rock szakma jelesei számára is példa. Rajongói és tisztelői között ugyanúgy elfér Ferenczi Gyuri, mint a Quimby-ből Kiss Tibi és Varga Livius, vagy Frenk. Zenéje főleg az amerikai folklórból gyökerezik, de, ahogy a fent emlegetett kortársainál, az ő esetében is millió más forrást fel lehet fedezni, akár a számára meghatározó Muzsikás korai lemezeinek lenyomatát is.

Partnerét Nagy Szabolcsot a legjobb hazai blues zongoristaként tartják számon. Sokoldalú művész, aki kb húsz éve alkotótársa Ripoffnak. Kettejük közös előadásai során Raskolnikov repertoárjának meghittebb, balladisztikusabb darabjai is előkerülnek, amik a zenekaros koncerteken ritkán kerülnek színre. A B32-es koncert anyagát ezúttal rögzítjük is, egy készülő live album, céljára

Ripoff Raskolnikov: ének, gitár
Nagy Szabolcs: zongora

Ajánló


Igazi slágeroperát láthat a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre…

Hogyan lehet elviselni a nehéz változásokat? Amikor meghirdettük a Klauzál Akadémia következő előadását…