Program


Ring-a-tó Feszt és Magyarok Világszépe Finálé

Ring-a-tó Feszt és Magyarok Világszépe Finálé

Gyerekjegy 6-14 éves korig váltható.
A 6. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 12:00

Kiskörén kerül megrendezésre az 50. évfordulóját ünneplő Tisza-tó partján, a  Ring-a-tó Feszt. Június 30-án a Magyarok Világszépe szépségverseny TV-felvétellel egybekötött Gálaműsorát kísérhetik figyelemmel a fesztiválozók. A gyönyörű hölgyek mellett a legnagyobb slágerekkel érkeznek hazánk sztárjai. Színpadra lép: az Apostol együttes, Komonyi Zsuzsa, Nótár Mary, Oláh Gergő, Peter Srámek, Szabó Ádám, Takáts Tamás, Tolvai Reni, Varga Viktor, Vásáry André és nem utolsó sorban a verseny megálmodója, Fásy Ádám zenekara kíséretében. 

 

Másnap, július 1-jén tovább folytatódik a sztárparádé, a Zeneexpressz népszerű televíziós műsor felvételével, ahol a házigazda, Fásy Ádám vezetésével olyan neves előadók adják egymásnak a mikrofont, mint Bebe, a Cozombolis Trió, Csepregi Éva, Erox, Herceg, Marcellina, Márió, Singh Viki, a Teswér, Weisz Viktor és Zalatnay Sarolta.  A műsor zárásaként G.W.M, azt követően pedig Bruno X Spacc koncertjére kerül sor.

 

A fesztivál területén finomabbnál finomabb ételek és italok mellett kirakodó kézműves vásár, gyermekeknek arcfestés, csillámtetoválás, valamint ingyenes vidámpark várja az érvényes jeggyel rendelkezőket.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!