Program


RETRO Szálló - Sztárvendég: Pataky Attila

RETRO Szálló - Sztárvendég: Pataky Attila

Különleges múltidéző időutazásra invitáljuk a 60-as, 70-es, 80-as 90-es évek zenei világát kedvelő nézőinket.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 17. péntek, 20:00

Varázslatos színházi estét garantál az októberben útjára indult Retro szálló sorozatunk, amely felidézi azokat a dalokat, amelyek mellé rengeteg élményt, emléket társítottunk az elmúlt évtizedek folyamán. A vidám időutazásban segítségünkre lesz Szeles József, Keller János és Jónás Andrea is, valamint a korszak egy-egy felejthetetlen ikonja, továbbá a szalontánckar és a TeHátrum bárzenekar közreműködésével élő zene teszi még tartalmasabbá az estét. A színház és a könnyűzene találkozik a Retro szálló alatt, hiszen az előadás egy képzeletbeli szállodában játszódik napjainkban, ahol a szálló dolgozói sorra fedezik fel a régi magyar énekesek, zenekarok ottfelejtett tárgyait, felidézik a dalaikat, az est sztárvendége pedig teljes valójában is megjelenik Perlaki Róbert díszletei között és számos jól ismert, kedvelt dalát elénekli a meglepett szállodai dolgozóknak és természetesen a közönségnek. Az előadás nem titkolt célja, hogy az idősebb korosztályt visszarepítse a múltba, a régi szép emlékek közé, a fiatalabbaknak pedig megmutassa, hogy annak idején kikért rajongtak szüleik.


Szereposztás
Sztárvendégek | Pataky Attila
Animátorok | Szeles József és Keller János
Szobaasszony | Jónás Andrea

Közreműködők
Ügyelő | Madár K. Zoltán
Rendezőasszisztens | Péti Krisztina
Közreműködnek | TeHátrum bárzenekar és a szalontánckar
Retrovilág | Perlaki Róbert

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!