Program


Republic koncert a Karavellában

Republic koncert a Karavellában

„100 százalékban MAGYAR TERMÉK - magyaroktól, magyaroknak"
Előzenekar: SEXNUGGETS

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 21:00

Republic koncert a Karavellában

Ki ne ismerné a "Ha itt lennél velem", a "Neked könnyű lehet", a "Ha mégegyszer láthatnám", a "Szállj el kismadár" és még megannyi slágert?!

A Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes.
Ez az együttes látogat most Sóskútra a Karavella Szabadtéri Színpadra.

A Republic csapata komoly pirotechnikai eszközökkel és egyéb meglepetés effektekkel várja a közönséget! Egy biztos, minden kismadár el fog szállni!

A Republicról, röviden:

2010-ben a Republic együttes tagjai (Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás, és Tóth Zoltán), megalakulásuk 20. évfordulója alkalmából, előadóművészi tevékenységük elismeréseként megkapták a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, polgári tagozata kitüntetést.

A Republic könnyen értelmezhető, szókimondó és dallamos zenéjéről vált híressé. Nem sokkal megalakulásuk után megnyertek egy rockfesztivált Balatonlellén (amit a 67-es főút köt össze Kaposvárral).

1991 végén került Bali Imre gitáros helyére Patai Tamás. Még ebben az évben elnyerték a Magyar Rádió eMeRTon-díját is, 1993-ban pedig a Hahó Öcsi!!! albumukkal a MAHASZ Arany Zsiráf-díját. 1994-ben a Disco gyorsan aranylemez, majd platinalemez lett, ezen az albumon jelent meg

A 67-es út című daluk is. 1995-ben ismét elnyerték az Arany Zsiráf-díjat „Az év rocklemeze” kategóriában. De az év elején megjelent Tüzet viszek című album is – a Szállj el kismadár című közismert dalával – két héten belül aranylemez, később platinalemez, majd a 100 000. példány eladása után, még 1995-ben gyémántlemez lett.

Az együttes frontemberének, Bódi László "Cipő"-nek 2013. március 11-i elvesztése után Tóth Zoltán kivált a zenekarból.
Társai a korábbi állandó közreműködővel, Halász Gáborral folytatták tovább.

Dátum: 2022.09.03. (szombat)
Kapunyitás: 19:00
Előzenekar: 19:30
Koncert kezdés: 21:00 (2 órás)

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!