Program


Recirquel Újcirkusz Társulat: A légtornász egy napja – Új a cirkusz / MATINÉKONCERTEK - MŰHELYTITKOK

Recirquel Újcirkusz Társulat: A légtornász egy napja – Új a cirkusz / MATINÉKONCERTEK - MŰHELYTITKOK

A Műhelytitkok előadások bepillantást engednek a próbák mindennapjaiba és a zenei folyamatokba. Az előadások második részében az előzőleg alaposan megismert részleteket összefüggő színpadi előadásban hallgathatja, illetve nézheti meg a közönség.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 19. vasárnap, 15:00

Hogyan telik az akrobata egy napja? Mire gondol, amikor ég és föld között lebeg? Mi ad erőt neki ahhoz, hogy emberfeletti erőfeszítéssel megteremtse a könnyedség illúzióját? A Recirquel Társulat, az újcirkusz műfajának legkiválóbb hazai képviselője ezúttal gyerekeknek mesél a cirkuszról.

Az előadás előtt, 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel ingyenes interaktív, játékos foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk. Előzetesen jelentkezni legkésőbb az előadást megelőző szerda éjfélig lehet a csip@mupa.hu címen, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával. A foglalkozást, amely hatéves kortól ajánlott, minimum 6 főnek tartjuk meg.


Korosztály: 10-14 év

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!