Program


Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra
2

Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra

Tudja mire képes egy quad? Ajándékozzon egy igazán extrém és különleges programot!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Könnyebb, nehezebb, gyorsabb, illetve technikásabb szakaszok váltják majd egymást. A nyeregben ülve érezhetjük és élvezhetjük a lóerők tombolását és a quadok kivételes képességét.

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a résztvevő kap egy sisakot, és megmutatjuk neki a quad felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túraútvonalnak. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a festői környezetű Domonyvölgy erre kijelölt útjain, a gödöllői dombság erdeiben.

 

Fontos információk

Helyszín: Domonyvölgy

Kb. 1 óra az élmény.

A kalandtúrán csak a programban résztvevő pár és a két túravezető vesz részt.A quad vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. életévét.

Az időjárás nem zavarhatja ezt az élményt. Szárazon, vizes terepen és hóban is élvezetes a quad vezetése. Terepjáró képességén nem fog ki az időjárás.

Javasoljuk, hogy a résztvevők olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.A helyszínen félautomata, kardános, 250 köbcentis, 4 ütemű fix hátsókerék meghajtású quadokat biztosítunk.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!