Program


PUNNANY MASSIF - ültetett koncert

PUNNANY MASSIF - ültetett koncert

A Tokaj-hegyaljai Szüreti másNapok 2020 rendezvény egyik kiemelt eseménye a Punnany Massif zenekar koncertje október 2-án a Tokaj Fesztiválkatlanban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 2. péntek, 19:00

TOKAJ-HEGYALJAI SZÜRETI másNAPOK 2020

„Fehér borok, színes kultúra”

  1. október 1-2-3-4., Tokaj

 

A Tokaj-hegyaljai Szüreti másNapok 2020 rendezvény egyik kiemelt eseménye a Punnany Massif zenekar koncertje október 2-án a Tokaj Fesztiválkatlanban!

Tokajban 1932 óta rendezik meg a Szüreti Napokat, amikor megünneplik a szőlőt és a bort. Tokaj-Hegyalja legnagyobb szüreti mulatsága idén a kialakult helyzetre való tekintettel, egy kicsit rendhagyó módon, kevesebb, de számos izgalmas programmal vár mindenkit a város több helyszínén.

A Kossuth téren Tokaj-Hegyalja borászatainak prémium borait, valamint TOKAJI nedűvel készült fogásokat kóstolhatnak, de a kiállításokon betekintést nyerhetnek a szüreti munkafolyamatokba is. A városban szervezett séták során jobban megismerhetik a hely, a térség történetét, nevezetességeit, a kézművesek és mesterségek utcájában (Rákóczi utca) pedig termelők, prémium hazai termékeket készítő kézművesek és mesteremberek mutatkoznak be. Idén rendhagyó módon a téren nem lesz felállított színpad, de lesz utcaszínház, népi játékok tere, gyerekprogramok, tűzzsonglőr show, interaktív történelemóra, lesznek gólyalábasok és vásári komédiások is. Kisebb koncertek csendülnek fel a tér különböző pontjain, hallhatják például Varga Miklóst, Szűcs Antal Gábort, Horváth Misit & Kontor Tomit, de a Paulay Ede Színház udvarán fellép többek között a Kelet Brass Band és a Melounge duo. A Rákóczi Pincében pedig St. Martin szaxofonművész koncertjét hallgathatják meg.

A Tokaji Borászok Asztaltársasága október 3-án „Sétáló kóstolót” tart a tokaji volt Zsinagógánál, de dűlőtúrán is részt vehetnek az érdeklődők. A helyszínen a kitelepült 8 pincészet 2-2 borából kóstolhatnak, mellé pedig borfalatokat is fogyaszthatnak.

A Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán október 2-án és 3-án este kínálnak felhőtlen szórakozást. Pénteken a hazai zenei élete egyik legnépszerűbb zenekara a Punnany Massif, másnap pedig a Neoton Família Sztárjai varázsolnak igazi retro hangulatot a nézőtérre.

A fesztivál záró napjának estéjén a Paulay Ede Színházban egy fergeteges vígjátékot, a Hogyan szeret a másik című színdarabot láthatják. Három házaspár komikus élethelyzeteinek lehetnek tanúi, természetesen folyamatos félreértések és poénok kíséretében. Az előadás mellett a színházban két kiállítás megnyitójára is sor kerül a Szüreti Napok keretében.

A Szerelmi pincesor nyitott pincékkel és hamisítatlan szüreti hangulattal készül a mulatságra.

Mindenkit vár Tokaj és a tokaji borok zamata!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!