Program


Progress Sopron: Bánatóceán

Progress Sopron: Bánatóceán

Az oroszországi Szurgut városából érkező, s Moszkva és Szentpétervár mellett francia, spanyol és olasz fesztiválok közönségét is lenyűgötő Tyeatr plasztyiki pantomimi "Grotyeszk" a mozgásszínház és a pantomim eszközeivel mutat be három etűdöt a fájdalom és a keserűség témájára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 24. kedd, 15:00

Közülük az Alpesi ballada a belorusz író, Vaszil Bikov kisregénye nyomán készült, s egy olasz lány, Giulieta és egy belorusz fogoly, Iván szökését meséli el egy koncentrációs tábor poklából.

A külföldi vendégek saját vagy angol nyelven játszanak. Minden előadáshoz rövid leírás is készül, amely segíti a magyar nyelvű nézőket a látottak értelmezésében.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!