Program


Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása - Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása - Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése

Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus. Munkásságát számos díjjal jutalmazták, nagyon sok könyvet írt, és több mint ezer publikációja jelent már meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 30. péntek, 18:00

Tokaji előadásának címe: „Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése”.

Ezen előadásában a nő és férfi egymáshoz viszonyuló kapcsolatát tárja fel, megvizsgálva alapvető biológiai és kulturális jellegzetességeiket, különbségeiket. A nő és férfi mégis egymásra vannak utalva a fajfenntartás érdekében. „A nő azt akarja, hogy a férfi gondoskodjon róla, hallgassa őt meg, mondja neki, hogy mennyire szereti. A férfi pedig arra vágyik, hogy a nő bízzon benne, fogadja őt el olyannak, amilyen és értékelje. A legjobb az a párkapcsolat, ahol a nő nem féltékeny, megbízik a férfiban” – állítja a Professzor Asszony.

Manapság azonban mindkét nemnek meg kell küzdenie egy paradoxonnal, ami a félre értelmezett emancipációból ered, sokan ugyanis összekeverik az egyenjogúságot az egyenrangúsággal és mindenkit a férfi értékek alapján mérnek. A helyzet miatt a férfiak és nők egyaránt frusztráltak és a mentális problémák széles tárháza sújtja mindkét felet, holott csak el kellene fogadniuk a nyilvánvalót: “Állítom, hogy a férfi a teremtés koronája! Lehet és legyen is a teremtés koronája – feltéve, ha mi nők koronázzuk meg. Csak akkor lehet a férfi a teremtés koronája, ha élete párját ő is királynővé koronázza.” Ezen gondolatmenet alapján Prof. Dr. Bagdy Emőke szerint meg kell hagyni mindkét nemet a saját szerepében tündökölni, hogy kiegészítve egymást együtt lehessenek tökéletesek.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!