Program


Pöttömszínház - Kezeslábas

Pöttömszínház - Kezeslábas

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 23. vasárnap, 16:00

Élőzenés, mondókás, bábozós kavalkád kutyussal, cicussal és más állatokkal. Minden a szemed előtt készül, mindennel szabad a játék. Házépítés, egerészés és macskazene, a végén közös játékkal. Egészen kicsiknek és kicsit nagyobbaknak. Szülővel, nagyival, papival és az óvónéni is jöhet!

 

A Kezeslábas című előadás csecsemőknek és babáknak szól. A műsort úgy állították össze, hogy a számukra is ismerős tárgyakból, a szemük előtt alakulnak ki a bábok, ismerősek az elhangzó dalok és mondókák. A játékidő kb. 35-40 perc, mely áll a 25 perces előadásból és az azt követő közös játékból, amikor is a színészek elvegyülnek a gyerekek között, akik játszhatnak is a bábokkal. 0-4 évesek számára lehetőséget nyújt megismerkedni a bábok, a zene, a versek, a színház világával.

 

 

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!