Program


Pop, swing, musical - Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila

Pop, swing, musical - Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila

A Várkert Bazár nőnapi koncertje - dalok a színpad és a film világából
Különleges NŐNAPI válogatás négy ünnepelt művész repetoárjából: musical, filmzene, swing és pop műfajának dallamai, izgalmas és igényes hangszerelésben. Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila kíséretében közreműködik a Budapest Jazz Orchestra, egy vendég a Távol-Keletről: Hsin-Ni Liu zongoraművész…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 19:30

Zenés színházak és koncert színpadok négy itthon és külföldön is ünnepelt művésze várja repertoárjuk változatos dalaival a közönséget Nőnap alkalmából a Várkert Bazárban. A különleges válogatás egy csokorba fogja a musical, a filmzene, a swing, és a pop műfajának dallamait, izgalmas és igényes hangszerelésben.

 A zenés és prózai színpadon is nagy sikerrel játszó Náray Erika a jazz műfajának egyik legkiválóbb magyar énekesnője, jazz műsort vezet a Művészetek Palotájában, szinkron-szerepei által hangja ismerősen cseng Disney filmek során át az X-akták Scully ügynökéig.

Polyák Lillát sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház színész-énekesnője hazánkban és külföldön is sok musical-színpadot meghódított, és örömmel kalandozik a pop-zene világába is.

A karakteres hangú, sármos színész-énekes, Homonnay Zsolt a musical és operett műfaján belüli is változatos szerepkörökben varázsolja el a közönséget. Külföldi sikerek sora után a Budapesti Operettszínház produkcióiban szerepel, klasszikus énekesi oldalát az Adagio együttesben mutatja meg.

Serbán Attila színházi pályafutását táncosként kezdte, sokoldalú művész, vibráló jelenség a színpadon. Számos produkcióban játszik több teátrumban, így a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban is, több európai ország közönségét szórakoztatta musical-turnéi során.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

 

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!