Program


PONT Fesztivál - Április 13. / NAPIJEGY / BTF 2019

PONT Fesztivál - Április 13. / NAPIJEGY / BTF 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 13. szombat, 19:00

11.00 Gryllus Vilmos gyermekműsora

16.00 Hangoló – mesekoncert

19.00 Albanian Iso-Polyphonic Choir

20.30 Herczku Ágnes, Bognár Szilvia és Nikola Parov

 

Az UNESCO szellemi kulturális örökség listáján szereplő hagyományok, szokások, táncok és ízek közül a PONT Fesztivál magyarországi és balkáni kincseket vonultat fel. Délelőttől családi programok várják a látogatókat: Gryllus Vilmos tavaszköszöntő dalai és az interaktív, népzenés mesekoncert, a Hangoló.

A Várkert Bazár festői helyszínén a különböző kiállításokon és foglalkozásokon a térség sokszínű kultúrájával ismerkedhetnek meg a látogatók, a fesztivál kínálatában tánc- és dobworkshop, filmvetítés, mesemondás, valamint a Balkán kézműveshagyományai is szerepet kapnak.

Az esti órákban a PONT Fesztivál nagy sikerű, polifonikus énekhagyományokat felvonultató sorozatának idei főszereplője az Albanian Iso-Polyphonic Choir lesz, majd Herczku Ágnes, Bognár Szilvia, Nikola Parov és zenésztársaik különleges hangszerekkel, egyedülálló repertoárral mutatják be a Balkán zenei világát.

A Hangvetővel közös program.

 

 

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!