Program


PONT Fesztivál (03.31. és 04.01.) BÉRLET / BTF 2018

PONT Fesztivál (03.31. és 04.01.) BÉRLET / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 31. szombat, 19:00

A magyar és a mediterrán térség húsvéthoz köthető szokásai, népi hagyományai vonulnak fel a Várkert Bazárban. Petrás Mária kerámiaművész és Paulo Bunčuga fotográfus kiállítása mellett a családi programokon olyan, az UNESCO szellemi kulturális örökség listáján szereplő kincseket ismerhet meg a közönség, mint a szicíliai bábozás, a cremonai hegedűkészítés vagy az aubussoni szőnyegszövés. Esténként szárd énekesek és a flamenco autentikus tolmácsolói mellett Szalóki Ági és a Vujicsics koncertjét hallhatjuk.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!