Program


Pole Theatre Hungary 2019 - Semi-Pro kategória

Pole Theatre Hungary 2019 - Semi-Pro kategória

A Pole Theatre a világ számos országában futó, népszerű rúdszínház-verseny, ahol a versenyzők a saját érzelmes, tragikus, vidám vagy éppen meghökkentő történetüket beszélik el, rúdra komponálva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 15. szombat, 14:00

 Erő és hajlékonyság, show, önkifejezés, szórakoztatás – ezt nyújtja a két különböző tudásszinten rendezett verseny. A délutáni versenyben a középhaladók, az esti versenyben a profik mérhetik össze tudásukat négy különböző kategóriában (Art, Drama, Comedy és Classique). Minden kategóriában egy nyertes lehet. A verseny végén az is kiderül, ki az abszolút bajnok.

 

A nemzetközi verseny szakmai színvonalát garantálja a zsűri összetétele: Sarah Scott (UK), Daniel Rosen (UK), Saulo Sarmiento (ESP) és Yvonne Smink (BEL).

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!