Program


Pole Theatre Hungary 2019 - Pro kategória

Pole Theatre Hungary 2019 - Pro kategória

A Pole Theatre a világ számos országában futó, népszerű rúdszínház-verseny, ahol a versenyzők a saját érzelmes, tragikus, vidám vagy éppen meghökkentő történetüket beszélik el, rúdra komponálva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 15. szombat, 19:30

Erő és hajlékonyság, show, önkifejezés, szórakoztatás – ezt nyújtja a két különböző tudásszinten rendezett verseny. A délutáni versenyben a középhaladók, az esti versenyben a profik mérhetik össze tudásukat négy különböző kategóriában (Art, Drama, Comedy és Classique). Minden kategóriában egy nyertes lehet. A verseny végén az is kiderül, ki az abszolút bajnok.

 

A nemzetközi verseny szakmai színvonalát garantálja a zsűri összetétele: Sarah Scott (UK), Daniel Rosen (UK), Saulo Sarmiento (ESP) és Yvonne Smink (BEL).

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!