Program


Pintér Béla És Társulata: Jubileumi Beszélgetések - premier előtti támogatói előadás

Pintér Béla És Társulata: Jubileumi Beszélgetések - premier előtti támogatói előadás

Idén ünnepeljük a Pintér Béla és Társulata működésének 20. évét, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készültünk. A kerek évforduló kiemelt pontja a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 20:00

Ezúton is köszönjük minden nézőnk megtisztelő figyelmét, mellyel a két évtized alatt kísérte és segítette munkánkat; a kérdéseket, üzeneteket, leveleket, beszélgetéseket; valamint a sokféle formában érkező támogatást, mely nélkül nem ünnepelhetnénk most a 20. évadot. Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is gyakran találkozunk majd!

Azoknak a nézőinknek, barátainknak, akik támogatni kívánják a Pintér Béla és Társulata működését, idén egy új lehetőséget biztosítunk: a premier előtti támogatói előadást. Ez az este egy fontos és érzékeny pillanat: az új bemutató első találkozása a közönséggel. Szeretettel várunk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató premier előtti támogatói előadására minden érdeklődőt, aki szeretné támogatni munkánkat, és részese lenni ennek az eseménynek.

Előadás után pezsgős fogadást tartunk a színház előterében, ahol alkalom nyílik a társulat tagjaival való találkozásra és beszélgetésre is.

Alkotók:

Bencze Sándor "Qpa"
Enyedi Éva 
Friedenthal Zoltán
Pintér Béla 
Roszik Hella
Stefanovics Angéla
Szabó Zoltán 
Thuróczy Szabolcs
Terhes Sándor

Dramaturg: Enyedi Éva
Zene: Kéménczy Antal
Díszlet: Tamás Gábor
Jelmez: Benedek Mari
Hang: Belényesi Zoltán
Fény: Varga László
A rendező munkatársa: Hajdú Rozi
Asszisztens: Hornyák Dóra
Produkciós munkatárs: Jékely Anna
Gazdasági munkatárs: Inhaizer Gyula

Írta és rendezte: Pintér Béla

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!