Program


Perselí

Perselí

Mexikó, Portugália és Skócia hangjai egyesülnek a Perselí trióban: Fuensanta énekel és nagybőgőzik, José Soares szaxofonozik, Alistair Payne pedig trombitál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 21. szerda, 20:00

Perselí (MX/PT/SC)

Közreműködik:
Fuensanta - ének, nagybőgő
José Soares - altszaxofon
Alistair Payne - trombita

Nyugodt tempóban kibontakozó dalaikban levelek sarjadnak, virágok bontanak szirmot, és a szorongásmentes élet levegője érinti meg a hallgatót. Játékosságukat egy csipetnyi melankólia egyensúlyozza ki, energiájukon pedig csendes derű ragyog át. A Perselí a népzenéből és a természet, illetve az ember közvetlen környezetének hangpanorámájából egyaránt merít, de olyan improvizációkra is számíthatunk a koncert során, amelyek a modern kamaraegyüttesek stílusát idézik meg. A trió tagjai –  igazi alkotóközösségként – együtt komponálnak, egymás ötleteiből és különféle hatásokból elrugaszkodva hozzák létre személyes hangzásvilágukat. Zenei látókörük számos alkotóra kiterjed: Arvo Pärt, Morton Feldman, Björk, Radiohead, Chico Buarque, Fausto és Maurice Ravel csupán a jéghegy csúcsa. Mindhárman tisztelik a sebezhetőséget, érzékenyek a hangok iránt, és folyamatos felfedezésre törekednek – ennek jegyében kezdték meg a közös munkát 2018-ban, és jelentették meg első albumukat idén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!