Program


PénteK13 – ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

PénteK13 – ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

Nyissuk az új esztendőt egy nagyon vidám, szórakoztató koncerttel! A fellépő Budapest Ragtime Band évtizedek óta jól ismert a hazai, és a nemzetközi, igényes zenekedvelő közönség körében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 10. péntek, 19:00

ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

Nyissuk az új esztendőt egy nagyon vidám, szórakoztató koncerttel! A fellépő Budapest Ragtime Band évtizedek óta jól ismert a hazai, és a nemzetközi, igényes zenekedvelő közönség körében. Az együttes a ragtime zene határait feszegeti a kezdetektől fogva, swing slágerek és dixiland melódiák előadásával.  Koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság, amit ez alkalommal sokunk kedvence, Csonka András is fokozni fog több örökzöld dal előadásával.

A zenekar tagjai:
Antal Tibor (hegedű),
Csapó Krisztián (harsona),
Széki József (ütőhangszerek, ének),
Csárics Sándor (trombita),
Gayer Ferenc (nagybőgő),
Stein Ferenc (zongora),
Weszely János (dob)

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!