Program


PénteK13 – Márai Sándor: Eszter hagyatéka

PénteK13 – Márai Sándor: Eszter hagyatéka

Eszter, egy középkorú nő, akit ,,az élet oly csodásan megajándékozott és oly tökéletesen kirabolt”, elszegényedett kisnemesi miliőben éli életét Nunuval, a családi rokonnal és a ház barátaival, Tiborral és Endrével. E csipkerózsika-álmot alvó, titkokat féltve őrző mindennapokba egy távirat tör be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:00

Márai Sándor: Eszter hagyatéka (A Magyar Kultúra Napja tiszteletére)

A Spirit Színház előadása, a szerző azonos című regénye alapján

Eszter, egy középkorú nő, akit ,,az élet oly csodásan megajándékozott és oly tökéletesen kirabolt”, elszegényedett kisnemesi miliőben éli életét Nunuval, a családi rokonnal és a ház barátaival, Tiborral és Endrével. E csipkerózsika-álmot alvó, titkokat féltve őrző mindennapokba egy távirat tör be. Lajos visszatér. Húsz év után visszatér. Lajos, Eszter nagy szerelme, a férfi, aki kirabolta őt, a hazug, aki őt szerette és mégis nővérét, Vilmát vette el feleségül. Lajos bájától és romboló erejétől Eszter körül mindenki fél, hiszen mindenkinek van veszteni valója… de vajon miképpen fogadja Eszter a visszatérést? Meg tudott-e bocsátani vagy sem, s egyáltalán mi áll a hazaérkezés mögött? „Látod, Eszter, a viszontlátás csaknem rejtélyesebben izgalmas, mint az első találkozás…”

Szereplők:
Gubík Ági, Perjési Hilda, Tóth Sándor, Frank Ágnes, Jerger Balázs, Zsiga László, Nagy Enikő

Rendező: Czeizel Gábor

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés vígjáték

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!