Program


Pedagógus Munkatársas - avagy konfliktusmegoldások humorral tanári szobán innen és túl

Pedagógus Munkatársas - avagy konfliktusmegoldások humorral tanári szobán innen és túl

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés?
Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?
 több

Aktuális előadások



Mi a megoldás, ha egy rém ellenszenves szülővel vagy elkényeztetett gyerekkel kell harcolni a pedagógusnak a saját igazáéért? Mi történik, ha a szülők összevesznek a szülői értekezleten? Hova tűnt az osztálypénz? Mire jó vagy nem jó a KRÉTA?

Megannyi kérdés megválaszolásában és mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segít.

Nincs pedagógus, aki egy-egy jelenetben nem ismer majd magára vagy kollégájára, és nincs szülő, aki ne élte volna át, hogy egy megszállott vagy kiégett pedagógussal kell harcolnia. És hát a diákokról nem is beszélve…

Motivációs, szórakoztató estünk parádés szereposztásban és a témát egyedi megközelítéssel, több generációt is megszólítva akár segítheti a nézőket egy, már régóta halogatott munkahelyi konfliktus békés megoldásában, vagy akár a maradás újjászületésében.

Szereplők: Pokorny Lia, Ábel Anita, Mészáros Máté

Játékmersterek és ötletgazdák: Gönczi Dorka és Varga Zsolt mediátorok

Az előadás 90 perc szünet nélkül.

Kapunyitás: 16:30

 

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!