Program


Pár, Pohár, Ábránd
2

Pár, Pohár, Ábránd

Ha meglátod az igazit, azonnal tudni fogod, hogy ő az. Mondja sokszor a tapasztaltak bölcsessége. András a szokásos kisközért szűkös polcai közt mustárt keresgélt, de egészen máson akadt meg tekintete: Rékán. Tudta, hogy ez a pillanat valami más, ez valami új és megismételhetetlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Összeszedte minden bátorságát és odalépett a lány elé. „Bocs, tudsz nekem abban segíteni, hogy a mézes-mustáros csirkéhez milyen mustárt vegyek?” Végül is, mi mást kérdezhetett volna? Ez volt abban a pillanatban a legkézenfekvőbb gondolat. Réka felvonta szemöldökét, majd néhány perc magyarázkodás után András elhívta egy hangulatos borkóstolóra, hogy a gondűző nedű segítségével meghódítsa Réka szívét. Ám nem számított arra, ami ez után következett….

Színészek:
Kőszegi Judit és Szegedi Tamás

Koreográfia:
Hojsza Henrietta 

Az 5 tételből álló Koch borkóstolót Fehér Anna a Koch Borház üzletvezetője prezentálja. Koch Csaba legkiválóbb borait ismerhetjük meg. A borokhoz sajt-, és gyümölcstál esz felszolgálva. 

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!