Program


Palya Bea: Altatok

Palya Bea: Altatok

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.
A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.
Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 10:00

Palya Bea: Altatok - családi gyerekkoncert
Palya Bea a magyar zenei pódium egyik meghatározó alakja, aki lenyűgöző utazásra invitál mindenkit a lélek belső tájaira, egy álomszerű világba. Művészetére nagy hatással volt a cigány, a bolgár, a szefárd és az indiai népek zenéje. Sokféle hangzással kísérletezik, olyan hangszereket szólaltat meg, amelyekkel gyerekek és szüleik ritkábban találkoznak. Szövegei szókimondóak, néhol kíméletlenül őszinték.
Varázslatosan szép hangjával, szuggesztív előadásmódjával és erős színpadi jelenlétével Palya Bea képes azonnal a bűvkörébe vonni közönségét. Koncertjei általában interaktívak, bővelkednek közös éneklésekben és táncban, de nevetünk is, mivel a dalok sokszor humorosak. Igazi közösségi esemény, játékosan mozdulnak a kezek-lábak, jókedvűen énekre nyílnak az ajkak, mozog és játszik a lélek.
A formáció tagjai: Palya Bea – ének, sansula, Gerzson János – oud, buzuki, ének, valamint pengetős és egyéb hangszerek
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!