Program


Oz, a csodák csodája

Oz, a csodák csodája

Egy újszülöttnek minden Oz új. De ez most tényleg az. A közismert mese friss, mai feldolgozása sok humoros elemet is tartalmaz, amivel felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csetlő-botló,szószátyár Madárijesztő, a néha kicsit faragatlan Bádog favágó és a gyakran bizonytalan, de kiválóan rappelő Oroszlán, jól ismert kalandokon át kíséri el Dorkát.

Esőnap: augusztus 6. 18:00, augusztus 10. 18:00
 
Varga Bálint – Janik László: Oz, a csodák csodája
zenés családi mesejáték két részben

Egy újszülöttnek minden Oz új. De ez most tényleg az. A közismert mese friss, mai feldolgozása sok humoros elemet is tartalmaz, amivel felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csetlő-botló,szószátyár Madárijesztő, a néha kicsit faragatlan Bádog favágó és a gyakran bizonytalan, de kiválóan rappelő Oroszlán, jól ismert kalandokon át kíséri el Dorkát. Mégis tartogat nekünk bőven meglepetést ez az utazás! Főleg, ha szélütött boszorkányok, munkamániás kapuőrök és kókler varázslók közékeveredünk. Janik László lendületes történetmesélése és míves dalszövegei,Varga Bálint sajátos, ezerszínű zenei világával varázsolja újjá a régi történetet, hogy egy igazi családi élménnyel ajándékozzon meg minket.

Szereposztás:
Dorka: Csáki Edina
Emmi néni, Gilda, Őr 1, Őr 2: Zorgel Enikő
Henri bácsi, Majomkirály, Oz: Janik László
Bill, Madárijesztő: Pásztor Tibor
Vill, Bádogember: Krajnik-Balogh Gábor
Fill, Oroszlán: Fellinger Domonkos
Nyugati boszorkány: Márkus Judit
valamint mumpicok, darazsak, pipacsok, varjak, farkasok és majmok

Rendezőasszisztens: Kelemen Zsófia
Díszlet- és jelmeztervező: Őry Katalin
Rendező: Janik László

***
Kérjük olvassák el figyelmesen a Mézesvölgyi Nyár Általános Szerződési Feltételeit, itt: https://mezesvolgyinyar.hu/aszf/