‘Out of Office’ vacsora és beszélgetés Al Ghaoui Hesnával és Winkler Nórával
Bátorság és ellenállóképesség a mindennapjainkban több
Bátorság és ellenállóképesség a mindennapjainkban több
A félelem nem legyőzendő ellenség, hanem olyan erőforrás, amelyből erőt és ellenállóképességet meríthetünk - erre tanít Al Ghaoui Hesna félelemkutató, író, aki Winkler Nóra vendége lesz november 19-én 19:00 órakor a Crowne Plaza Budapest Axis Café & Lounge éttermében. Hesna kivételes képességgel formálja át az extrém élethelyzetek tapasztalatait olyan módon, hogy azokhoz bárki képes legyen kapcsolódni. Szavai nemcsak érthetővé, de átélhetővé is teszik a legnehezebb kihívások tanulságait, amelyeket mindannyian hasznosíthatunk a mindennapokban.
Al Ghaoui Hesna a világ számos pontján otthonosan mozgó újságíró, egykori haditudósító, filmes és tréner, aki az elmúlt években háborús zónákban dolgozott, miközben az emberi történetekre és a félelmek kezelésére helyezte a hangsúlyt. Munkája során különös figyelmet szentel annak, hogy hogyan lehet a legszélsőségesebb helyzetek tanulságait átültetni a mindennapi életbe, segítve ezzel vezetőket és magánembereket is a személyes és szakmai fejlődésben. Az est során nem egzotikus vagy hátborzongató történeteket hallhatunk, hanem olyan szellemi muníciót és eszköztárat kapunk, amely segít szembenézni saját félelmeinkkel, erősíteni az alkalmazkodóképességünket és legyőzni a mindennapi akadályokat. Hesna tapasztalatai a háborús zónákban egyre valóságosabb közelségbe kerülnek, ezért az ő nézőpontja ebben az összefüggésben is különösen aktuális.
Csatlakozz hozzánk egy inspiráló estére, ahol egyúttal az Axis Café & Lounge étteremben aznap debütáló őszi menüből is megkóstolhatod az új fogásokat.
Belépőjegy : belépő a beszélgetésre +1 koktél
Belépőjegy vacsorával: vacsora (egy előétel és egy főétel választható) +1 koktél + belépő a beszélgetésre
Vacsorázni 18:00 és 19:00 között lesz lehetőség.
Menü
Előétel
Sült céklás hummusz sült csicseriborsóval és korianderrel
Kacsa rillette házi savanyított zöldségekkel és kovászos kenyérrel
Porcini gombakrémleves marinált gombafalatkával és gomba duxelles-lel
Főétel
Cézár saláta szardellával, fokhagymás krutonnal és parmezánforgáccsal
Választható:
- Csirkével
- Lazaccal
- Vegán csirkével
Vörösboros szarvasragu "knédlivel"
Választható:
- Tejfölös uborkasalátával
- Házi savanyúsággal
Lazac citromos fűszervajjal
Soba tészta kimchivel és tofuval
Koktélok:
Narancsos szaloncukor
Gyömbér-menta mule
Fűszeres meglepetés (alkoholmentes)
Körforgásban – Divat és Tradíció Különleges Párbeszéde a Hagyományok Háza Színpadán Hogyan találkozik a hagyomány és a kortárs művészet a…
Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.
Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!