Program


Ötórai hangoló - Schubert: Rosamunde -Soproni Szimfonikusok kamarazenekara

Ötórai hangoló - Schubert: Rosamunde -Soproni Szimfonikusok kamarazenekara

Schubert muzsikája nagyjából egyidős az 1892-ben alapított Soproni Szimfonikus Zenekarral. Művei folyamatosan szerepelnek az együttes műsorán, így aztán elmondhatjuk, hogy szép lassan összenőtt, ami összetartozik. Érdemes belehallgatni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 17:00

Idén is váltható Dohnányi bérlet! A 8 alkalomra szóló bérlet 2019. november 1. és december 31. között váltható kizárólag személyesen a Pro Kultúra jegyirodájában.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!