Program


Öt hét nemlét - Vidám, zenés kalandozások a kóma világán innen és túl - Boros Lajos önálló estje

Öt hét nemlét - Vidám, zenés kalandozások a kóma világán innen és túl - Boros Lajos önálló estje

Boros Lajos önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 28. péntek, 19:00

Öt hét nemlét! - Boros Lajos önálló estje

Bumerángtól a kómáig! Vidám, zenés visszanememlékezés. 

Boros Lajos, a rá jellemző fanyar humorával tart edukációs előadást a szívéről, egészségről, a sport hiábavalóságáról, az egészséges életmód értelmetlenségéről és az élet értelméről.

Pár falatka az est témáiból: tűzoltás a bumeráng stúdiójában; Lajos-dekantálás a műtőben; kóma-protokoll és -etikett, avagy hogyan kell viselkedni kómában; melyik orvos beszél delfinül; miért vagyunk a 8 millió Farkas Berci országa; milyen egy kanül stand up; hogyan kerül egy protézis egy kutya szájába; “mához egy szicsászra találkozunk” az mi?

 

A helyszínen van lehetőség italfogyasztásra, illetve vacsorázásra is!

Ajánlatunk


Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!