Program


Őszi kertgondozás és növényvédelem, Falk László előadása

Őszi kertgondozás és növényvédelem, Falk László előadása

Gödöllő Akadémia Bérlet 2019. II. félév

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 4. péntek, 16:00

Egy vérbeli kertész nem zárja el ősszel a szerszámokat! Ilyenkor utógondoz és előre tervez, begyűjti a maradék termést, gyümölcsfát ültet és téliesít.

A kertész télen sem pihen, mindig akad munkája, hiszen fel kell készülnie a következő évre.Bérlet vásárolható az alábbi linkre kattintva: Akadémia Bérlet 2019 II. félév

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!