Program


Oszi Boszi, a repülő nagyanyó
3

Oszi Boszi, a repülő nagyanyó

Zenés kavalkádunk ajándék gyerekeknek és szülőknek, nagymamáknak és nagypapáknak: izgalmas kalandozás a zene világában a musicaltől az operetten át egészen az operáig, rengeteg mosollyal és kacagással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 30. hétfő, 15:00

Oszi Boszi, a repülő nagyanyó

Sok zenével, tánccal és számtalan meglepetéssel készülünk nézőinknek családi, zenés meseshow-nkban, melynek főhőse nem más, mint Oszvald Marika. A „cigánykerék-királynő” bravúros előadásában operettslágereket hallhatunk, megcsodálhatjuk, ahogy az örökifjú művésznő vidáman, könnyedén, nagy szeretettel játszik minden alkalommal, óriási sikert aratva, és a sokféle csoda mellett azt is megmutatja, hogyan tud repülni egy nagyanyó.

Varázslatos összeállításunkban ezenfelül a műfaj sztárjainak előadásában hallhatunk dalokat olyan népszerű rajzfilmekből, mint
A dzsungel könyve, az Annie, a Bűbáj, az Oliver, az Oroszlánkirály és a Süsü, a sárkány, ezenkívül Offenbach, Mozart, Kacsóh Pongrác, Huszka Jenő, Szirmai Albert és Kálmán Imre világhírű melódiái is felcsendülnek. Zenés kavalkádunk ajándék gyerekeknek és szülőknek, nagymamáknak és nagypapáknak: izgalmas kalandozás a zene világában a musicaltől az operetten át egészen az operáig, rengeteg mosollyal és kacagással.

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!