Program


Operettgála

Operettgála

Tartson velünk, legyen részese Ön is ennek a különleges zenei élményt nyújtó estének!
A sztárvendég Oszvald Marika mellett Buch Tibor színművész, Mádi Piroska énekművész, Horváth Emi Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész gondoskodnak az Önök jó hangulatáról!
Nem érdemes kihagyni...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 19:00

Operettektől a filmslágerekig...

Tartson velünk, legyen részese Ön is ennek a különleges zenei élményt nyújtó estének!
A sztárvendég Oszvald Marika mellett Buch Tibor színművész, Mádi Piroska énekművész, Horváth Emi Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész  gondoskodnak az Önök jó hangulatáról!
Nem érdemes kihagyni...

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!