Program


Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Rolando Villazón - Párizs 2007

Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Rolando Villazón - Párizs 2007

komolyzenei koncertfilm, 98 perc, 2007
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:30

Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

Rendező: Olivier Simmonet

Fellépő művészek: Anna Netrebko, Rolando Villazón
Zeneszerzők: Charles Gounod, Jules Massenet, Peter Csajkovszkij, Szergej Rachmaninow, Georges Bizet, Giuseppe Verdi, Reveriano Soutullo, Juan Vert, Federico Moreno Torroba, Pietro Mascagni, Alfredo Catalani, Giacomo Puccini
Karmester: Emmanuel Villaume
Zenekar: Orchestre National de Belgique

A 2007. március végi estén szinte tapintható izgalom uralta a párizsi Théâtre des Champs-Elysées közönségét. Az operavilág „álompárjának” tartott Anna Netrebko és Rolando Villazón első alkalommal lépett fel együtt Franciaországban, a francia operarajongók legnagyobb örömére. Az előadás fenomenálisan sikerült: „ Felejthetetlen este volt, tele érzelmekkel, amelyre minden néző nosztalgikus emlékekkel gondolhat majd vissza, és büszkén mondhatja majd: Én ott voltam!” (Opéra Magazin)

Bárhol is jelennek meg, Netrebko és Villazón kettőse könnyedén rabul ejti a közönség szívét, legyen szó többszáz fős élő koncertekről, vagy akár milliókhoz eljutó tévé-közvetítésekről. Párizsi előadásukra a duó elsősorban késő-romantikus művek széles skálájából válogatott – hiszen az az a stílus, amiben kettejük hangja leginkább kiteljesedhet.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!