Program


Nosztalgiavetítések: Karácsonyi vakáció

Nosztalgiavetítések: Karácsonyi vakáció

Az Amerikai vakáció és Európai vakáció című filmekből jól ismert Griswold család újabb, karácsonyi kalandjainak lehetünk részesei. Az egész család kész az év legmeghittebb ünnepére, a karácsonyra. Mindenki kitűnő ajándékokat vett szeretteinek, és azon vannak, hogy sikerüljön titokban tartani azokat. Ismerve a Griswold családot, tudható, közeleg a katasztrófa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 18:30

Vajon képes-e egyetlen család romba dönteni a karácsonyt?

Karácsonyi vakáció (amerikai vígjáték, 97 perc, 1989)

NOSZTALGIAVETÍTÉSEK
Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára! Valamint beváltjuk ígéretünket, és a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatunk. Újdonságul havonta változó filmes tematikával szeretnénk nézőink kedvében járni.

Ajánlatunk


keserves bohózat két részben

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!