Program


NOEL COWARD: MAGÁNÉLET - SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál
4

NOEL COWARD: MAGÁNÉLET - SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál

Noël Coward Magánélete az egyik legszofisztikáltabb, egyben legszórakoztatóbb színdarab, amit valaha írtak. Elyot és Amanda öt éve elváltak, de a sors újra összehozza őket; véletlenül ugyanabban a hotelben töltenék a nászútjukat új házastársaikkal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 22. csütörtök, 20:30

A váratlan találkozás újra fellobbantja szerelmük lángját, s a pillanat hevében megszöknek új párjaik elől. Pár nap újra együttélés elég, hogy ismét kiderüljön; románcuknak egyaránt része a szenvedélyes szerelem és az ádáz gyűlölet. Felbukkannak mélyen megbántott házatársaik, és kezdetét veszi a a nagy ki nevet a végén körtánc. Ez az egyedi humorú klasszikus bulvár vígjáték 1930 óta uralja a Broadway színpadjait, olyan sztárokkal a főszerepekben mint maga a szerző Noel Coward, Laurence Olivier, Tammy Grimes, Richard Burton, Elizabeth Taylor, Lindsay Duncan és Alan Rickman.

Szereplők:

Amanda: Liptai Claudia
Elyot: Beleznay Endre
Sibyl: Radics Réka
Victor: Mihályfi Balázs

Rendező: Beleznay Endre
Fordítás: Beleznay Endre

"Noël Coward örököseinek az engedélyét a z Alan Brodie Representation Ltd. ( www.alanbrodie.com ) és a Hofra Kft. közvetítette."

PRIVATE LIVES © NC Aventales AG 1930

Első bemutató: King’s Theatre, Edinburgh 1930 Augusztus 18.

Az előadás a Kulturális és Innovációs minisztérium támogatásával jön létre.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!