Program


Nézőművészeti Kft. - Manna: A gyáva

Nézőművészeti Kft. - Manna: A gyáva

Szándékunk szerint, hátborzongatóan őszinte színpadi létezéssel kívánjuk egy kábítószerfüggőségtől megszabadult fiatal világát bemutatni. Az előadás szövegkönyve, a kábítószer függőségükről valló emberek személyes dokumentumai, valamint az alkotók írásai alapján készült.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 14. szerda, 19:00

Nézőművészeti Kft. – Manna: A gyáva
A Nézőművészeti Kft és a Manna Kulturális Egyesület közös előadása
Az előadást, a középiskolás korosztályoknak, 14 éves kortól ajánljuk!

Az előadás elnyerte a 2011-es évi, VI. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle fődíját.

Egy fiatal fiú mesél a gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról, és arról, hogyan kezdett drogozni, s milyen kínlódások árán sikerült leszoknia. És egy apa, aki mindezt végignézi, hallgatja és éli. Zavarbaejtően személyes párbeszédek és belső monológok, humoros és keserű helyzetek az élet rendhagyó sorsfordulatai közé ékelve. Hol csúszhatnak el a szándékok? Miért választjuk a „könnyebb” utat, ha úgy érezzük, az életünk zsákutcába ért?

Szándékunk szerint, hátborzongatóan őszinte színpadi létezéssel kívánjuk egy kábítószerfüggőségtől megszabadult fiatal világát bemutatni. Reményeink szerint, a diákközönség számára, az előadásban játszó színészek közvetlensége és az előadás személyes hangvétele egy, a megszokottnál jóval nyitottabb és őszintébb párbeszédet generálhat erről a súlyos társadalmi problémáról.

Az előadás szövegkönyve, a kábítószer függőségükről valló emberek személyes dokumentumai, valamint az alkotók írásai alapján készült.

Szereplők: Kovács Krisztián, Scherer Péter

Alkotók: Kovács Krisztián, Scherer Péter, Gyulay Eszter, Surányi Judit

Rendező: Scherer Péter

Az előadás időtartama: 1h + kb. 1 óra beszélgetés

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

zenés átirat két részben

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!