Program


Németh Juci és G. Szabó Hunor duókoncert

Németh Juci és G. Szabó Hunor duókoncert

A különböző formációkból (Budapest Bár, The Qualitons) jól ismert zenészek, akik a magánéletben is egy párt alkotnak, ezúttal együtt lépnek színpadra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 22. szombat, 20:00

Műsorukban saját szerzeményeik mellett múltbéli kedvenceikből válogatnak, melyeket sajátos felfogásban és hangszereléssel adnak elő.

Németh Juci - ének, fuvola, gitár, basszusgitár, ütőhangszerek, billentyű
G. Szabó Hunor - ének, gitár, basszusgitár, dobok

Ajánlatunk


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!