Program


Naturista nap Ballószögön
2

Naturista nap Ballószögön

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 16. szombat, 9:00

A jegyvásárlás feltétele az előzetes regisztráció a navke@navke.hu címen. Regisztráció hiányában a belépést a szervezők megtagadhatják!

Öltözék: fürdőruha (bikini, monokini, stb) használata nem megengedett. Bármiféle ruházat (fürdőköpeny, póló, fürdőlepedő, strandruha, testet befedő törölköző, stb.) kizárólag csak akkor viselhető, ha ezt a hőmérsékleti viszonyok szükségessé teszik (amennyiben hűvös lenne...). Egyéb esetben ne takargassuk testünket!

 Naturista strandolás, napozás, egész nap szaunafelöntésekkel. A szaunafelöntések benne vannak az árban, de a nagy érdeklődésre tekintettel regisztrációhoz kötöttek. Lesz két jóga program és egy költő által előadott rövid versfelolvasás és naturista kortárs táncelőadás az L1 Egyesület által. A fürdő gyógymasszőrei külön térítés ellenében igénybe vehetők.

A program családi rendezvény, minden korosztály számára ajánlott, de a 18 év alattiakat szülői kisérettel várjuk. 

A házirendünk értelem szerűen alkalmazva ezen a rendezvényen is érvényes. http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2023&pr=hazi

Kérjük, hogy részletesebb információkért, szaunaprogramokért keressék fel a honlapunkat.

Link: http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2023&pr=ballo 

 

 

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!