Program


Náray Tamás kiállítása

Náray Tamás kiállítása

A világhírű divattervező, Náray Tamás festői munkásságát bemutató kiállítás július 13-tól tekinthető meg a Reök-palotában. Bár kevesen tudják, Náray a divattervezés mellett már több mint 15 éve fest. Ez a tevékenysége az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kapott: komoly nemzetközi gyűjteményekben is megtalálhatók már alkotásai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 5. szerda, 18:00


Többek közt Németországból, Spanyolországból, Svájcból és Ausztriából érkeztek meg a Reök-palotába a festmények a gyűjtőktől, de új alkotásokat is láthatnak a palotában: az egyik darab kifejezetten a szegedi tárlatra készült. A művész önmaga legnagyobb kritikusa, tökéletességre törekvése minden munkájából, így a festményeiről is sugárzik. „Közvetlenül az ember lelkére hatnak” – emelték ki a nonfiguratív, expresszív festményekről egyik pesti kiállítása során.

A szegedi kiállítást is rendező Jerger Krisztina művészettörténész elmondta, hogy a művész sok munkája közül a legérettebbeket válogatták ki. A kurátorok, Jerger Krisztina és Dr. Nátyi Róbert jóvoltából a REÖK letisztult tereiben alaposan átgondolt koncepció mentén haladva fedezhetjük fel az alkotásokat. Mindegyik terem külön világot nyit meg előttünk, valamint a vetítéseknek köszönhetően Náray Tamás saját maga is elmond több apró részletet a festői munkásságáról.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!