Program


NAPFONAT - születésnapi koncert

NAPFONAT - születésnapi koncert

Egység, kör, több szólam, ritmus, összhang, figyelem, mélység, lágy és sokszínű nőiesség...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 18. kedd, 20:00

NAPFONAT acappella együttes születésnapi koncertje
Június 18. 20h
ARTUS stúdió

N A P F O N A T
Egység, kör, több szólam, ritmus, összhang, figyelem, mélység, lágy és sokszínű nőiesség...
A Napfonat több mint egy éve, 2018 márciusában alakult, nyitott fiatal nők összefonódásából egy energikus acappella együttessé, tele humorral, életerővel és ötletességgel. Az együttes tagjai külön-külön is izgalmas zenei világokat képviselnek, különféle stílusok, zenei (jazz, népzene, könnyűzene), és kulturális (Felvidék, Erdély, Oroszország) hátterükből fakadóan. Ez a sokféleség egyedi (hang)színt és világzenei jelleget kölcsönöz az együttesnek. Kompozícióik sajátos módon fogalmazzák újra a magyar és más nemzetek (orosz, szlovák, spanyol, cigány, indiai stb.) népdalainak világát, polifonikus hangzásba öltöztetve őket, kiemelve a népzene erejét és szépségét, az énekhang felszabadító, gyógyító hatását. 2018 tavaszától több teltházas koncertet is adtak Budapesten: a Fonóban, a Szimpla kertben, az Artus Stúdióban és a Magnet Házban, illetve meghívott vendégei voltak a lengyelországi Festival Kultury Nebanalnej összművészeti fesztiválnak, idén pedig többek között a Művészetek Völgye Világzenei színpadának meghívottjai és a Babel Sound és HUG Világzenei fesztivál vendégei is lesznek.
Az egyéves születésnapi koncertjüket az ARTUS stúdióban rendezik meg, június 18-án, sok meglepetéssel és külön erre az alkalomra meghívott vendégművészekkel kiegészülve.

TAGOK: Szalay Heni, Farkas Kriszti, Szarka Anita, Tóth Eszter, Tóth Orsi


Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!