Program


Nagy Feró és a Beatrice - VárkertFeszt 2024

Nagy Feró és a Beatrice - VárkertFeszt 2024

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Aktuális előadások



Fedezzétek fel a Duna budai oldalán fekvő épületegyüttest, amely a világ egyik legveszélyeztetettebb műemléke volt egykor, de ma már újra pezsgő kulturális szórakozóhely, különleges Neoreneszánsz kertjével Budapest ékköve.

A Beatrice tavaly ünnepelte fennállásának 45 éves évfordulóját. 2024-ben megújult felállással és programmal érkezik, az idei év első budapesti koncertjére a Nagy Feró és a Beatrice zenekar a Várkert Bazárba.

A VárkertFeszt nyitókoncertje visszarepít minket azokba az időkbe, amikor a legendás Budai Ifjúsági Park felejthetetlen koncertek, beszélgetések, ismerkedések, barátságok, szerelmek tanúja volt.

Esőnap nincs!

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Concerto Budapest népszerű Manó programja az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól: ez a játékos, interaktív előadás a körülöttünk lévő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!