Program


Múltunk s jelenünk - Fóti Népművészeti Szakgimnázium - Sissi Őszi Tánchét

Múltunk s jelenünk - Fóti Népművészeti Szakgimnázium - Sissi Őszi Tánchét

a Fóti Népművészeti Szakgimnázium előadása
A SŐT7 (Sissi Őszi Tánchét) programja
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 20. kedd, 19:00


Múltunk s jelenünk

Az idei évben fennállásának 25. jubileumát ünneplő Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnázium az ország első népművészeti szakközépiskolája. A néptánc tagozat kezdetektől az intézmény „zászlóshajójának számít. Bár a profil kapcsán képzési rendszerünkben elsősorban a hagyományos paraszti tánckultúra nyelvezetének elsajátítása a cél, jelen van a klasszikus balett és a modern-kortárs táncoktatás is. Színpadi repertoárunk jelentős részében is a néptánc hiteles, mai színházi igényeket kielégítő megformálására törekszünk, de nyitott, kísérletező szándékkal fordulunk a modern-kortárs táncirányzatok eszköztárának megismerése, elsajátítása felé.
Táncos növendékeink számos rangos szakmai fórumon értek el csoportos és egyéni sikereket. Közülük többen választották a hivatásos táncos pályát vagy váltak táncpedagógussá.
Műsorunkban az intézmény néptánc tagozatának elmúlt időszakban készült színpadi terméséből láthatnak válogatást, melyhez jó szórakozást kívánunk.

Táncolják: Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnázium néptánc tagozata

SŐT7 (Sissi Őszi Tánchét)
Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál a hetedik kerületben. A program idén ismét a vidéki táncműhelyeket – miskolci, egri, fóti, kecskeméti – állítja fókuszba. Fellép a házigazda Közép-Európa Táncszínház is, valamint díszvendégként a VII. kerületi kulturális életet meghatározó Bihari János Táncegyüttes. A rendezvénysorozatot a Gyergyószentmiklósról – Erzsébetváros egyik testvérvárosából – érkező Figura Stúdió Színház előadása zárja.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!