Program


Mongooz and the Magnet presents: Organic - Electric  / HEY, JUNE!

Mongooz and the Magnet presents: Organic - Electric / HEY, JUNE!

A 2014-ben Pécsett alakult Mongooz And The Magnet az ország talán legmultikultibb zenekara: aligha van sok másik olyan, Magyarországon működő együttes, amelynek kétharmada külföldi állampolgár. Az orvostanhallgatókból alakult Mongooz ilyen: a norvég-ír-magyar trió modern blues-soul-funk-rockos zenéje azonban nemcsak itthon hódít, hanem világszerte is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 15. hétfő, 20:00

Mongooz and the Magnet / HEY, JUNE!

vokál, gitár    Magnus Måløy
vokál, nagybőgő    Ian O'Sullivan
vokál, dobok    Háló Gergő

A 2014-ben Pécsett alakult Mongooz And The Magnet az ország talán legmultikultibb zenekara: aligha van sok másik olyan, Magyarországon működő együttes, amelynek kétharmada külföldi állampolgár. Az orvostanhallgatókból alakult Mongooz ilyen: a norvég-ír-magyar trió modern blues-soul-funk-rockos zenéje azonban nemcsak itthon hódít, hanem világszerte is. A Müpába felnőtt hangzást és sok vendéget hoznak, dalaikkal hidat kívánnak képezni az emberek között.

A norvég Magnus Måløy és az ír Ian O'Sullivan a Pécsi Tudományegyetem orvostanhallgatóiként találkoztak, a közös zenélés alkalmával pedig barátokká váltak és megalapították a Mongooz And The Magnet zenekart, amely hat éve vonzza a dögös-grúvos blues-rock rajongóit. Egyre nagyobb számban külföldön is, rengeteg európai fellépésüknek köszönhetően - sőt jártak már Ázsiában is, a két Korea határán megrendezett DMZ Peace Train fesztiválon. Az elmúlt években inkább a koncertekre összpontosítottak, kétszer is dobost váltottak, Magnus pedig apa lett, de 2019 végén új, a korábbiaknál is erősebb dalokkal jelentkeztek. Az is jelzi, hogy nagyon komolyan vették az új felvételeket, hogy a világsztárokkal dolgozó Dani Castelar producer (Paolo Nutini, REM, Snow Patrol) is látott bennük fantáziát. A people═people című kiadvány címében az egyenlőségjel az emberek közötti hidat jelképezi, új számaik a szülő-gyermek viszonyról, a szeretteinkkel való érintkezésről, egyáltalán, arról szólnak, hogy létünket a kapcsolataink határozzák meg. Ez az őszinte, emberek közötti kapcsolódás határozza meg élő fellépésüket is.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!